Witamy na:

Tomaszowskim Forum Motoryzacyjnym

Tomaszowskie Forum Motoryzacyjne dla fanów czterech kółek z Tomaszowa Mazowieckiego. Znajdziesz na nim odpowiedzi na nurtujące Cię pytania związane z motoryzacją.

Tomaszowskie Forum Motoryzacyjne
Tomaszów Mazowiecki Pogoda Temp.: -3 °C Tomaszów Mazowiecki Pogoda | Ciśn.: 1013 hPa Tomaszów Mazowiecki Pogoda  | Wiatr: Tomaszów Mazowiecki Pogoda3 km/h Tomaszów Mazowiecki Pogoda | Śnieg: 0.0 mm | Deszcz: 0.0 mm

Poprzedni temat «» Następny temat
Malaguti F15 Firefox
Autor Wiadomość
luki69 

Samochód/Motocykl: Malaguti F15
Silnik: 50ccm
Imię: Łukasz
Wysłany: 2009-05-31, 12:10   Malaguti F15 Firefox

http://bikepics.com/members/luki69/01firefoxf15/
http://www.polskajazda.pl...ox,50,F15/67755
Kupiony kawałek za Nowym Miastem. Przyjechałem 55 km na kołach. Jest przy nim trochę do zrobienia z wizualki i muszę przejrzeć wszystko, wymienić płyny i klocki. Kupiony bez tylnego hamulca - już wymieniłem zacisk i przewód, oraz wymieniłem przednią oponę. Śmiga fajnie chociaż ma lekkiego muła do 20 km/h. Miałem kupować coś z biegami, ale uznałem, że po pierwsze będę jeździł w 99% po mieście, więc biegi będą tylko męczyć, a po drugie nie znalazłem sensu w inwestowaniu 5 czy 6 tys. w coś co opchnę za rok, albo dwa jak zrobię prawko. Wolałem kupić takie Malaguti za 2 tysie, a te 3-4 odłożyć i kupić później coś większego, już z biegami ofc. Oceniajcie.

Pani Kontekstowa

Imię: Pani Kontekstowa

Odpowiedz do tematu