hmm
Odpowiedz do tematu

: hmm
zdarza sie:) od czasów Sierry to często,jednak brakuje mocy.Nie jestem wymagający chciałbym DOHC,wystarczy w zupełności.Nie mam na myśli dużych pojemności a po prostu frajdy z jazdy kiedy trzeba ;-)

:
kurczem lubie drifcik sszczególnie i miło by popatrzeć na jakieś autka które latają w TM bokiem bo nie chce mi sie jechac na tor poznać gdzie tam cały czas trenują drift :)

:
pojedz sobie na majowke zBMW tam tylko jezdza bokiem :mrgreen:

:
wiem bylem raaz na majowce tam to sa dopiero klimaty ahh ta guma heh mozna by bylo cos zrobic w wtm ale trzeba miec uklady moim zdaniem na nowym porcie ladny jest zakret i tam fajnie by sei latalo bokiem

:
ale to i tak za mało,do dobrego driftu jest potrzebny kawał placu żeby nie skupiać sie kiedy droga sie skończy tylko czy coś z opon jeszcze zostało ;-)

:
hmm cholerka gdzie taki placyk jest w tm

:
niema. Chyba że parkigi na supermarketach bo takto to nigdzie indziej nei znajdziesz.

- To ptak!
- Nie... to samolot!
- Nie... to Mickey na ROXie !! !

PolskaJazda
:
na BG ten szuterek jest zajebisty no ale kurna mógłby jeszcze ktoś wyskoczyć

:
od kiedy sie na szuterku driftuje ;]

Starsze auta daja większa przyjemnośc z jazdy...
Liczą się tylko droga, fotel i umiejętności...

:
no wiesz najprościej hehe

:
na szutrze wystarczy tylko tylny napęd i te z 70-90 kuca a na asfalcie to juz trzeba kolo 150 + żeby jakoś lecieć a nie co moment strzały ze sprzęgła

- To ptak!
- Nie... to samolot!
- Nie... to Mickey na ROXie !! !

PolskaJazda
:
co racja to racja Mickey tak zajeździsz sprzegiełko XD
a placyk lub troche szerokosci i mozna co nie co podziałać

This Playa has Pimpin style
:
No niestety u nas nie ma gdzie pośmigać boczkiem, najwyzej co można to sobie jakeiś rondko strzelić,frajda także jest :mrgreen: lub dla bardziej odważnych i posiadających jakieś umiejętności fajna trasa jest jak sie jedzie na Piotrków starą drogą przez koło,wyjeżdzając dąbrowską na wiaderno, jest tam kilka fajnych łuczków,ale jest to wymagająca trasa.A tak to można sobie zrobić rundkę na Kauflandzie i trzeba się zawijać bo ludzie z okolicznych bloków dzwonią po polisije :lol:

Smoke Rubber Not Soul - Nismo Power
:
hehe righhhht graczu

This Playa has Pimpin style
:
ee jak ktos ma ladne umiejetnosci to jakby wyskoczyl ko lodowiska z tego zakretu bokiem z górki co sie zjezdza no ale coz ja tam bynajmniej maciejem polodym nie jestem nie wiem jak wy

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum