Tomaszowskie Forum Motoryzacyjne to forum dla fanów czterech kółek z Tomaszowa Mazowieckiego i okolic. Znajdziesz na nim odpowiedzi na nurtujące Cię pytania związane z motoryzacją.
Imię: _/\_
Wysłany: 2008-03-25, 23:44 Ciekawe z naszych ulic
mnie tam sie rzucily w oczy impreza i evo
oraz 200sx
jest tez bardzo ladne bmw M takie starsze
a na parkingu obok ktorego czesto przechodze widuje takze zastawe
Prawko od: 2007
Imię: Kuba
Wiek: 21 Dołączył: 21 Mar 2008 Posty: 1049 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
Wysłany: 2008-03-25, 23:59
moze trochę odbiega od tuningu:
- zielone 200sx z o.lange jest niezłe
- czarny cayenne
- granatowa celica
- Evo i 2 subaru nowe i starsze impreza oraz:
- nowiutkie 2008 Subaru WRX z wierzbowej (jeszcze mało spotykane na naszych ulicach, ale trochę śmiga)
Wysłany: 2008-03-27, 15:30
zainstaluj nowego FireFoxa on sprawdza błędy.
A co do tematu to mnie sie rzuciło w oczy : Nissan Silvia 200sx s14:P, Evo VII, Subarki dwie, Celica, i jeszcze pare. Jak sobie przypomnę to napisze :D
_________________ - To ptak!
- Nie... to samolot!
- Nie... to Mickey na ROXie !
szczerze mówiac to ja zawieszam zawsze oko na subaru teraz jest jeszcze drugie i zajebista bMw Mpwr M3(niebieska) tylko modelu dokładnie nie pamitam ,nic wiecej juz ciekawszego nie widziałem :-P
no niebieska M3 ladna jest ale i tak jak ide do sql to mi sie bardzo podoba Honda Civic Typer-R taki modelik amerkyański byl on w grze NFSu2 a do tego eszcze ma carbonową maskę mm świetnie sie prezentuje
Wysłany: 2008-03-27, 20:13
stiuiTM napisał/a:
ale i tak jak ide do sql to mi sie bardzo podoba Honda Civic Typer-R taki modelik amerkyański byl on w grze NFSu2 a do tego eszcze ma carbonową maskę mm świetnie sie prezentuje
ta w avattarze to jest Honda CRX dobrze looka mowie o tej wlasnie srebrnej bardziom mi sie m podoba ciężko od niej oderwać oko w takim porządnym bodykicie by wyglądała pięknie
Wysłany: 2008-03-27, 20:33
no to wiem o ktorej mowisz.
a to co masz w avatarze to nie jest crx tylko civic
a pytanie mialo miec wydzwiek bardziej w stylu dlaczego ta honda tam jest?
Pani Kontekstowa
Imię: Pani Kontekstowa