Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Na naszych ulicach kręci się pare fajnych autek.
Ale nie tylko wygląd jest ważny.
Widziałem jak autko z tomaszowa które ledwo trzymało się kupy dawało rade autkom z górnej półki. Jest to naprawde stare autko.
Można je jeszcze nieraz spotkać na mieście. Ma niesamowity wlot powietrza.
Ale nie tylko wygląd jest ważny.
Widziałem jak autko z tomaszowa które ledwo trzymało się kupy dawało rade autkom z górnej półki. Jest to naprawde stare autko.
Można je jeszcze nieraz spotkać na mieście. Ma niesamowity wlot powietrza.
:
jakie to autko?? czyżby ta BMW3 z wlotem na drucik??<jak co to mam zdjecie :P>
a co do starszych klasycznych furek to ich za dużo w TM nie widziałem...widział kotoś??
a co do starszych klasycznych furek to ich za dużo w TM nie widziałem...widział kotoś??
:
a widzialem tą 3 z przodu ma wlocik powietrza otwierany właśnie na takie druciki gość ostatnio wyjeżdżając ładnego poślizga walnoł :P
:
sorry ale Ty chyba ładnych poślizgów nie widziałeś
:
stiui za dużo nfsa mówię ci.
:
dla informacji... jesli mowimy o tej samej becie (wąska lampa) to ona mi nitro zamontowane
:
dla informacji...
mylisz sie
mylisz sie
:
podtlenek LPG raczej :D jak ktoś montuje nitro to chyba zdaje obie sprawe ze t niesie dużo modyfikacji i na drucik nie ma mowy, a jak sobie nie zdaje...to zostawiam to bez komentarza
:
Nie ma tam ani nitro ani LPG.
Furacz daje rade, tylko strasznie głośno, most z tyłu szumi jak poje...ny, szelki ciasne, kubełek uwiera w uda, no i lekko na gaz i już cie stawia bokiem, trzeba mie respekt do tej babci.
Furacz daje rade, tylko strasznie głośno, most z tyłu szumi jak poje...ny, szelki ciasne, kubełek uwiera w uda, no i lekko na gaz i już cie stawia bokiem, trzeba mie respekt do tej babci.
:
mickey ja powiedzialem ze mu sie lekko uślizgnoł i przestań mnie wkurzac z tym nfs'em
:
dla mnei w tym zdaniu jest za dużo nfsa :D
Poślizg występuje wtedy, kiedy siła którą musiałoby przenieść tarcie opony o nawierzchnię jest większa niż siła tarcia. Może wystąpić między innymi:
* na zakręcie, jeśli siła odśrodkowa jest większa od siły tarcia statycznego między oponą a nawierzchnią,
* w wyniku zbyt mocnego hamowania,
* w wyniku zbyt mocnego przyspieszania.
Efektem poślizgu może być utrata panowania nad pojazdem.
Jeżeli chodzi ci o to że on jak rusza z pod swojego sklepu i strzela ze sprzęgła i lekko mu dupe wynosi przy prędkości max 20 km/h i jeszcze tak zawraca w drugą stronę alei to ja też to widziałem. I dla mnie to nic ciekawego, wręcz mało emocjonalne. Strzelił sobie ze sprzęgła i kawałek pojechał. Jak bym miał taki samochód to też bym tak zrobił po zapoznaniu sie jak on jeździ. Dla mnie to poślizg jest jak ktoś to zrobi umiejętnie i efektownie. Takie moje zdanie.
| stiuiTM napisał/a: |
| gość ostatnio wyjeżdżając ładnego poślizga walnoł :P |
dla mnei w tym zdaniu jest za dużo nfsa :D
Poślizg występuje wtedy, kiedy siła którą musiałoby przenieść tarcie opony o nawierzchnię jest większa niż siła tarcia. Może wystąpić między innymi:
* na zakręcie, jeśli siła odśrodkowa jest większa od siły tarcia statycznego między oponą a nawierzchnią,
* w wyniku zbyt mocnego hamowania,
* w wyniku zbyt mocnego przyspieszania.
Efektem poślizgu może być utrata panowania nad pojazdem.
Jeżeli chodzi ci o to że on jak rusza z pod swojego sklepu i strzela ze sprzęgła i lekko mu dupe wynosi przy prędkości max 20 km/h i jeszcze tak zawraca w drugą stronę alei to ja też to widziałem. I dla mnie to nic ciekawego, wręcz mało emocjonalne. Strzelił sobie ze sprzęgła i kawałek pojechał. Jak bym miał taki samochód to też bym tak zrobił po zapoznaniu sie jak on jeździ. Dla mnie to poślizg jest jak ktoś to zrobi umiejętnie i efektownie. Takie moje zdanie.
:
Podtlenek (nitro) ona miała u poprzedniego właściciela. teraz go nie ma. Ze bokiem idzie to ze ma most ze szperowany. A mocy moze z 170 koni jest. Bo to podobno 2.7 eta.
:
troche odbiegne od tematu, ale rozumiesz coś z tego co napisałeś?
| Mickey napisał/a: |
| Poślizg występuje wtedy, kiedy siła którą musiałoby przenieść tarcie opony o nawierzchnię jest większa niż siła tarcia. Może wystąpić między innymi:
* na zakręcie, jeśli siła odśrodkowa jest większa od siły tarcia statycznego między oponą a nawierzchnią |
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
to akurat mało ważne. Pogrubiłem ważne kwestie.
!