Odpowiedz do tematu
:
raczej cale zycie miala stycznosc z innymi maseczkami to co sie dziwisz :mrgreen:
:
a co to jest maska??? xD
:

:
ej jest inny temat gdzie wklejamy swoje zdjecia :P
:
wybacz :mrgreen:
:
hehehe maska KubaM maska bynajmniej mi sie tak wydaje :mrgreen: :mrgreen:
:
Polecam Auto-BIS zdałem obie kategorie w odstępie 1 roku (B oraz A). Obie za 1-szym podejściem więc chyba dobrze szkolą. :-D
:
To, że ktos pobierał nauke w danym ośrodku i zdał to wcale nie oznacza, iż ośrodek ten dobrze szkoli.
Wszystkie szkolenia jakie do tej pory przeszedłem, odbyly sie w Auto-Bisie
1) Kat B - p. Stankiewicz w 2000 r. Starszy gość ale wie o czym mówi i dzięki wpływom na ambicje potrafił zmobilizować a także skutecznie przekazać wiedzę
2) Kat. C - p. Maciejewski - Ch**a wie ten gość, jedyne co, to ciagle by jadł coś słodkiego. Totalnie nie potrafi przekazać wiedzy, a jak już mu sie to udaje, to zrobi to w taki sposób, że i tak nic sie nie zrozumie.
Jeżeli chodzi o kat. C lub C+E polecam p. Cukra - jedyny kompetentny facet od tej kategorii, który zna sie na tym co robi.
Poza tym, totalny chaos na placu manewrowym, bynajmniej jeżeli chodzi o Kat. C lub C+E. = nie polecam. Oczywiście nie ma na dzień dzisiejszy konkurencji na terenie TM dla Auto-Bisu w kat. C lub C+E i jeżeli komuś nie chcę sie jezdzić do Olipmu, do Piotrkowa - pozostaje mu, chcąc nie chcąc, Auto-Bis.
Olimp w Piotrkowie Tryb.
Kat. C+E. Miałem przyjemnosć przed kilkoma dniami uczestniczyć na kursie dokształcającym w tym ośrodku z p. Laskiem (chyba). Jak najbardziej kompetentny gość, który ma pojęcie o tym jak należy przekazać wiedzę przyszłemu TIRowcowi - Polecam!
Fajny plac, brak tłoku, dodatkowym plusem jest jazda po Piotrkowie 16 metrowym zestawem.
Oczywiście choice is yours!
--
Pozdro
Kijek
Wszystkie szkolenia jakie do tej pory przeszedłem, odbyly sie w Auto-Bisie
1) Kat B - p. Stankiewicz w 2000 r. Starszy gość ale wie o czym mówi i dzięki wpływom na ambicje potrafił zmobilizować a także skutecznie przekazać wiedzę
2) Kat. C - p. Maciejewski - Ch**a wie ten gość, jedyne co, to ciagle by jadł coś słodkiego. Totalnie nie potrafi przekazać wiedzy, a jak już mu sie to udaje, to zrobi to w taki sposób, że i tak nic sie nie zrozumie.
Jeżeli chodzi o kat. C lub C+E polecam p. Cukra - jedyny kompetentny facet od tej kategorii, który zna sie na tym co robi.
Poza tym, totalny chaos na placu manewrowym, bynajmniej jeżeli chodzi o Kat. C lub C+E. = nie polecam. Oczywiście nie ma na dzień dzisiejszy konkurencji na terenie TM dla Auto-Bisu w kat. C lub C+E i jeżeli komuś nie chcę sie jezdzić do Olipmu, do Piotrkowa - pozostaje mu, chcąc nie chcąc, Auto-Bis.
Olimp w Piotrkowie Tryb.
Kat. C+E. Miałem przyjemnosć przed kilkoma dniami uczestniczyć na kursie dokształcającym w tym ośrodku z p. Laskiem (chyba). Jak najbardziej kompetentny gość, który ma pojęcie o tym jak należy przekazać wiedzę przyszłemu TIRowcowi - Polecam!
Fajny plac, brak tłoku, dodatkowym plusem jest jazda po Piotrkowie 16 metrowym zestawem.
Oczywiście choice is yours!
--
Pozdro
Kijek
: Re: Ośrodki Szkolenia Kierowców
Selka jest najlepsza:-> za 1 razem zdalem :-P
Mrooowaaa
:
co ty robiłes temu egzaminatorowi ze zdałas??????????
:
ile kosztuje C+E w Olimpie, ktoś wie?
:
Zerknij lub zadzwoń. Jak dobrze pogadasz to na pewno urwiesz pare groszy!
http://www.olimp.prawojazdy.com.pl/index.php
Pozdro
Kijek
| dredzik napisał/a: |
| ile kosztuje C+E w Olimpie, ktoś wie? |
Zerknij lub zadzwoń. Jak dobrze pogadasz to na pewno urwiesz pare groszy!
http://www.olimp.prawojazdy.com.pl/index.php
| Cytat: |
|
Adres: Agencja Usług Oświatowych Ośrodek Szkolenia Kierowców "Olimp" S.C. ul. P.O.W. /budynek Dworca PKP/ 5, 97-300 PIOTRKÓW TRYBUNALSKI woj. łódzkie tel. 0-44/732-15-85 tel. 0-44/724-26-89 tel. kom. 606 553 903 faks: 044/732-15-85 e-mail: olimp@prawojazdy.com.pl www: www.olimp.prawojazdy.com.pl |
Pozdro
Kijek
:
da się targować? :mrgreen: bo nie chce za bardzo iść do bisu na C+E....
:
Ja jestem za L-motem <-- co prawda jeden instruktor na Tomaszów ale egzamin zdałem na B za I razem i bez żadnych problemów:D
(:...Nie ważna jest wielkość, ważna jest moc...:)
:
Odpowiedz do tematu
Dredzik smialo do auto bis na c+e moj brat zdal za pierwszym. Mam a i b tez w bisie i bez problemu