droga śmierci
Odpowiedz do tematu

: droga śmierci
Słyszeliscie o wypadku do którego doszło wczoraj ? Fiat kontra Tir na ulicy wysokiej w Tomaszowie . ciężki temat ..

:
http://www.nasztomaszow.p...a-smierci/2006/

Szkoda młodzi byli. Współczuje rodziną... <swieca>

;(

Starsze auta daja większa przyjemnośc z jazdy...
Liczą się tylko droga, fotel i umiejętności...

:
i to nie pierwszy juz tu wypadek na tej drodze...rok temu sasiad 3 kozly postawil na tym zakrecie, auto mozna obejrzec i probowac rozpoznac na parkingu przy piaskowej....
wogole zwrocie uwage na plot wistomu jak wyglada, to nie wandale tak zrobili tylko rozne auta co w niego wjechaly....
ogolnie to zakrety sa zle wyprofilowane i to jest glowna przyczyna tych nieszczesc na tej drodze......

:
To auto na parkingu widziałem , nie pamiętam chyba Peugeot ? ...płot już kilka razy został przestawiony przez osobówki,a bywały tez i tiry ;] ,policjanci okreslili tą droge jako "jedną z najbardziej niebezpiecznych dróg" .. może coś trzeba z tym zrobić a nie dumać o tym ..

:
mocias napisał/a:
,policjanci okreslili tą droge jako "jedną z najbardziej niebezpiecznych dróg" ..

łuhu..

ja bym tak określił 90% dróg w Polsce...

:
mocias napisał/a:
może coś trzeba z tym zrobić a nie dumać o tym ..
nic nie zrobią.. no chyba, że próg zwalniający <lol>

:
zamiast nowe drogi robic to na tych dziurach co je drogami nazywaja kolejne fotoradary stawiaja... a jak dojdzie do tragedii to wszyscy zwalaja wine ne predkosc, niedoswiadczonych kierowcow itd.

....::::BORN TO RIDE::::....
Fiat CC 900 Seria Look ;P
Nic tak nie wyrabia przedsiębiorczości, jak konieczność zorganizowania flaszki! ;D
:
Nie wiem gdzie ty widzisz dziury na wysokiej ;) zdecydowanie źle wyprofilowany zakret, a jak juz wyzej bylo, to nie jest pierwszy przypadek, wystarczy spojrzeć Wistomowski płot.. on cały powinien być w krzyżach ;)

:
na wysokiej akurat dziur nie ma, ogolnie pisalem o polskich "drogach" ;P

....::::BORN TO RIDE::::....
Fiat CC 900 Seria Look ;P
Nic tak nie wyrabia przedsiębiorczości, jak konieczność zorganizowania flaszki! ;D
:
i znowu ten zakręt.....wczoraj wieczorem koło 22 bmw rów zaliczyło.....chyba nikomu nic się nie stało....

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum