Samochodem w Polskę rusz
Odpowiedz do tematu

: Samochodem w Polskę rusz
Czasem mamy ochotę gdzieś pojechac, pozwiedzac ciekawe miejsca, zrobic ciekawe fotki, lecz brakuje pomysłu gdzie wyruszyc. Piszcie gdzie są fajne miejscówki do zwiedzania, jakieś zamki, bunkry, lasy, parki, kościoły, muzea, pomniki itd... Więc co warto zwiedzić w Polsce?? ;)

[ Dodano: 2009-09-09, 10:23 ]
Tak na dobry początek daje adresik http://stowarzyszeniebastion.com/index.html :)

:
na helu masz duży pomnik Powstańców Westerplatte

Passat jest jak Media Markt- NIE DLA IDIOTÓW!!
:
Góra Kamieńsk w Kielcach też jest fajna.

:
Mr.D Góra Kamieńsk w Kielcach? Może chodziło Ci o Miedzianą Górę (tor wyścigowy) ew. Górę Kamieńsk koło Bełchatowa (wiatraki) ?

:
Pokręciłem ;D chodziło mi o Kadzielnię w Kielcach, choć na Górę Kamieńsk też można z nudów wejść.

Ogólnie ta strona może się przydać: http://www.mapofpoland.pl/

:
Ja na początek proponuję nie planować zbyt dalekich wyjazdów bo znów nic z tego nie wypali... :) Moja taka mała propozycja to na początek niech będzie Rawa Mazowiecka... :) Napewno znajdziemy tam jakieś fajne miejscówki do strzelenia fotek :) proszę o opinie....
Marcinek :)

:
może być i rawa a może inowłódz takie bardziej zabytkowe albo dalej jeszcze na fryszerke ;]

:
MarcinnoPL napisał/a:
Napewno znajdziemy tam jakieś fajne miejscówki do strzelenia fotek :) proszę o opinie....

Raczej zbyt wielu widowiskowych miejscówek w Rawie nie uświadczymy ale gdy świeci słońce warto wybrać się na spacer wokół zalewu ;)

:
MarcinnoPL napisał/a:
<omg>

Szto? Chodziłem do tego miasta 4 lata do szkoły więc raczej dobrze je znam.

:
Marcinowi chyba chodziło o ten spacer wokół zalewu... ;D

Starsze auta daja większa przyjemnośc z jazdy...
Liczą się tylko droga, fotel i umiejętności...

:
Niecałe 4 km po gładkim jak stół chodniku, a Rawskie dziewczyny nie ustępują bardzo urodą tomaszowskim ;)

:
z dziewczynami to prawda bo towar woziłem do tego miasta ;P więc albo dziewczyny albo zwiedzanie, temat raczej dotyczy zwiedzania ale zawsze jakaś dziewczne można zapytać o jakieś ciekawe miejsce.... <lol>

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum