Listwy Diodowe!
Odpowiedz do tematu

: Listwy Diodowe!
Co myślicie o tych listwach diodowych co ostatniego czasu zrobiły się modne. Co 5 kierowca mijany na ulicy już takie ma.

Dla mnie jest to obrzydliwe. Jak można coś dać takiego do swojego samochodu??? Bo ja tego nie rozumiem może mi ktoś to wytłumaczy?
Jak mijam samochód z takim czymś to rzygać mi się chce.

Tyle proszę o wasze opinię. Bo to może wszyscy inni są normalni tylko ja jestem dziewny, że mi się nie podoba. Już k**a nie wiem. <niewiem>

<zamurowalo>

Starsze auta daja większa przyjemnośc z jazdy...
Liczą się tylko droga, fotel i umiejętności...

:
jak jest to oryginalnie to spoko, ale jak jest zamontowane w aucie które ma zwykłe (żółte) żarówki, a te LEDy są białe albo błękitne to jest porażka, powiedzmy taki tunning z allegro.

:
Dokładnie w oryginalnych lampach typu dylainy( czy jakoś tak ) wyglada to wypas sam będe takie miał ale listwy z allegro badziew na maksa psuje wygląd auta.

Opel Astra G Classic
:
zależy w jakim samochodzie...w jakim miejscu...albo pasuje albo nie jak każdy dodatek...

:
ale i tak wielu właścicieli robi wieś tunning allegro, czy pasuje, czy nie pasuje to wieszają tego g.... na autach i to nie tylko te LEDy ale jakieś pierdoły również, dla mnie to głupota <omg> chyba że się zrobi dobrze i z głową tak żeby się podobało wszystkim, nie tylko sobie ;)

:
tak tylko to co wygląda fajnie zazwyczaj kosztuje a te pierdoły sa tanie i dlatego wieś tuning jest modny ;P

Opel Astra G Classic
:
Po Tomaszowie jeździ taka jasnoniebieska E36 chyba na EOP, dosyć "mocno stuningowana" i też ma takie diody, można sobie zobaczyć samemu czy warto coś takiego robić, gdybyście mieli jeszcze jakieś wątpliwości co do spojlerów, naklejek to można sobie na nią popatrzeć i szybko się odechce.. ;D

:
wiem która fajna jest :D Jeździ też czerwone deewoo często na PCku jest ma ledy odazu pod lampami i wygląda tragicznie <hahaha>

Opel Astra G Classic
:
tej e36 mam kilka fotek na kom, chyba wysle do TVN Turbo-OPT <lol>

:
Wiecie może co tam za motor jest ?

:
pewnie 1.8 ;P jak na taki tuning ;P

:
Nie no.. ja całe życie myślałem, że 1.6 są zawsze najlepiej stuningowane ;d

:
Drogóweczka tego wynalazku nie lubi :)

:
Mr.D napisał/a:
Drogóweczka tego wynalazku nie lubi :)

I chwała im za to ;)

Starsze auta daja większa przyjemnośc z jazdy...
Liczą się tylko droga, fotel i umiejętności...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum